top of page
  • Writer's pictureBirinci Adventure

İlk Snowboard Deneyimimiz - 6 Yaş

Updated: Feb 23, 2023

Merhabalar, #heryaşbirdeneyim adı altında başlattığımız anılar etkinliğinde ilk deneyimimizi Snowboard ile Kayseri - Erciyes de 6 yaşında gerçekleştirdik.


Spor Eğitmeni dostlarımdan ve üniversite arkadaşlarımdan aldığım geri bildirimler ve beyin fırtınaları ile küçük yaştaki sporcuları hem fiziksel hem de pedagojik açıdan en iyisini vereceğime inandığım yine bizim gibi BESYO mezunu bir arkadaşımızla çalışmayı uygun gördük ve kendisiyle iletişime geçtik.


Doğru zaman ve ekipman için yaptığımız ön görüşmeler ile 2019 Mart ayında sezonu kaçırmadan eğitimi gerçekleştirmek için teyitleştikten sonra yola koyulduk.


Temel eğitim için bir tam gün ayırdık ki ailecek snowboardu deneyimleyelim. Anne-baba-evlat olarak çok güzel bir gün geçireceğimizi düşünüyorduk. Önceliğimiz kazasız belasız eğitimi tamamlayıp evimize dönmekti.


Göktuğ beklediğimizden hızlı adapte oldu. Henüz motorik özellikleri yeni yeni geliştiği için Ömer Faruk hocamız ile aşama aşama ilerleme kararı aldık ve plana sadık kalarak yol aldık. 2 saatlik eğitimin sonunda Göktuğ kendisi kaymaya başlamıştı bile.


Bizden iyi kaydığını söyleyebilirim. 3 günlük eğitim kampımızda çok güzel anılar biriktirdik. İleri seviye eğitim için bir sonraki sezon tekrar gitmek için hocamız ile karar verdik fakat pandemi sayesinde bu planımız gecikmeye girdi. 2022 Kışında umarız pandemi süreci normalleşmeye döner ve biz kaldığımız yerden devam ederiz. M. Gökhan BİRİNCİ @birinciadventure 04.03.2019





8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page